top of page
Schooluren

Schooluren

Onze school is geopend van 7u tot 18u (op woensdag tot 15u). De lessen starten elke werkdag om 8u40 en eindigen om 15u25. Afhaalmoment vanaf 15u35. Op woensdag eindigen de lessen om 11u40. Afhaalmoment vanaf 11u50.

Reglement

Reglement

In ons schoolreglement staan we uitgebreid stil bij de werking van onze school en kan u alle nodige informatie terugvinden.

Opvang

Opvang

De opvang wordt georganiseerd door de school. Er is opvang van 7u tot 18u (op woensdag tot 15u).  Er is GEEN opvang voorzien op pedagogische studiedagen en facultatieve verlofdagen of tijdens de vakanties.

Smartschool

Smartschool

Wij werken op school met het digitale platform SMARTSCHOOL. De communicatie met ouders gebeurt hoofdzakelijk via deze weg. De leerkrachten gebruiken dit platform o.a. voor het maken van hun weekplanning, het registreren van de aanwezigheden en het maken van de rapporten.

Afvalarme school

Afvalarme school

Wij willen als school ons steentje bijdragen aan het verkleinen van onze afvalberg. We streven ernaar kinderen van jongs af aan zorg te laten dragen van onze natuur. Water wordt meegebracht in een herbruikbare drinkfles. Koekjes en fruit in een plastic doosje zonder verpakkingen.  Boterhammen zien we graag in een boterhammendoos. Als 10uurthe eten we fruit of iets gezonds. Op woensdag is het exclusieve FRUITDAG!  Tijdens de voor- en naschoolse opvang zijn niet-gesuikerde melkdrankjes toegestaan.

bottom of page